Hør den spændende historie “Troldefødder” her:

Der var engang en prins som hed Philip. Han boede med sin mor Dronningen og far Kongen på et slot.

Dronningen og Kongen havde arrangeret en middag. Da gæsterne kom, sagde moren at Philip skulle gå ned i vinkælderen, for at hente vin. Nede i kælderen så han en papegøje på en pind, som hed Bims. Bims sagde at Philip skulle gå ned til Øster Møllesøen, og drikke noget vand. Da han kom ned til Øster Møllesøen drak han noget vand og gik tilbage til slottet. Næste morgen vågnede han og så at han var blevet til en TROLD. Han skreg så højt at han besvimede. Da han vågnede igen løb han ned til Bims. Bims sagde undskyld. Philip gik op på værelset og lå og kiggede op i loftet.

Næste dag gik han en tur på eventyrstien, og lige foran ham så han en trolde pige. Han gik hen til hende og spurgte hvad hun hed. Hun sagde at hun hed Cat.

Cat tog Philip med ind til trolde byen. De gik hen til hendes hus. Han sagde at det var sødt, da der var så mange blomster. De tog mad med ned til eventyrstien og sad på en af broerne, og spiste deres mad. Da de havde spist deres mad gik de hjem til trolde byen. Et halvt år senere friede Philip til Cat, og hun sagde JA. Et par dage senere blev de gift. De fik chokolade kage til hovedret, og tilbehøret var SLIK.

De fik to børn som de kaldte Sam og Sandi og de levede lykkeligt til deres dages ende.