Hør den spændende fortælling her:

Historien om trappebroen

Der var engang en helt almindelig dreng, som boede i et hus i en skov. For enden af den skov var der et stort slot. Drengen ville hen til slottet for at giftes med prinsessen, men for at komme hen til slottet skulle han forbi søslangen og Trolden.

Først skulle han bekæmpe trolden. Så han gik ind i skoven, og pludselig så han nogle trolde spor, og sagde han til sig selv ”åhhh nej så er der ikke lang vej til trolden”. Han gik videre og hørte noget. Så så han trolden. Heldigvis lå trolden og sov, så han prøvede at liste forbi, men trolden vågnede pludseligt, idet drengen stod lige ved siden af den. Drengen greb sit sværd, og de kæmpede i flere timer, til sidst blev trolden træt og besvimede. Nu smuttede drengen hurtigt videre. Han hørte rindende vand og så en trappebro, han besluttede sig for at gå over den. Da han var midt på trappebroen hørte han lyden af en slange, pludselig kom der en kæmpe stor slange til syne i vandet, han skyndte sig at løbe over, men slangen stoppede ham. Han gav den to lussinger og så blev slangen bange og svømmede sin vej og så løb drengen sin vej.

Da han havde gået lidt mødte han en meget gammel dame. Hun fortalte at dragen havde overtaget slottet, og holdt prinsessen fanget. Du er nød til at dræbe dragen. Hun gav drengen et magisk sværd, han takkede og gik videre.

Da han kom til slottet, så han dragen, han træk sit sværd og stak dragen lige i hjertet med det. Han løb ind på slottet og redede prinsessen ud. De løb helt hen til trappebroen. Da de kom tilbage til drengens hus, holdt de et kæmpe stort bryllup og levede lykkeligt til deres dages ende.

Forfattere: Klara, Frederik M., Rasmus C., Mille, 4. klasse