Hør historien om Snehvide herunder:

Der var engang pige som hed Snehvide.

Hun boede med de syv små dværge som hed; Brille, Gnavpot, Lystig, Prosit, Flovmand, Søvnig og Dumpe.

En dag skulle hun ud og samle bær til de syv små dværge, forbi kom prinsen på den hvide hest, han sagde hej, men Snehvide var hurtigt væk igen. Hun skyndte sig hjem i hytten til de syv små dværge, de spurgte hvad der var sket, og hun fortalte om prinsen. Hun sagde at hun ikke vidste hvad hun skulle sige til ham.

Næste dag gik hun ud og samlede bær igen. Prinsen red igen forbi, men denne gang sagde han ikke hej.

Snehvide blev flov og løb væk. Hun løb ind i hendes stedmor, der kom gående med en kurv fyldt med æbler. Snehvide fik et æble, og straks faldt Snehvide om. Æblet var forbandet, og kun et kys fra den man elsker, kunne hæve forbandelsen.

Stedmoren grinede højt, og det hørte de syv små dværge, så de viste at hun havde gjort noget ondt. De fandt Snehvide og troede at hun var død. De græd i flere timer! Prinsen på den hvide hest kom forbi, og dværgene fortalte ham det hele.

Prinsen kyssede Snehvide, så hun vågnede op igen.

Prinsen og Snehvide blev gift. Til brylluppet sagde Prinsen til Snehvide, at hun var den mest dejlige og mest pæne han nogen sinde havde set. Præsten bad ham om at kysse bruden, og bagefter kastede Snehvide sin buket i luften. Brille greb den, og han blev lidt flov.

De levede alle lykkeligt til deres dages ende.