Hør den spændende historie om nøglen herunder:

Der var engang en nøgle der boede på et slot. Det var en meget vigtig nøgle, fordi den kunne låse alle de specielle rum på det fantastiske slot op.

Pludselig en mørk og stormfuld nat, hvor alle sov og uglen hylede som sædvanlig, kom der en mand der ville tage nøglen. Hvis han fik fat i den kunne han herske over hele verden. Men dronningen hørte da manden gik op ad trappen, hun susede ud af sengen og gemte nøglen i en af hendes lommer i sin natkjole, derefter gik hun i seng igen.

Næste morgen hyrede dronningen en vagt, som kunne sørge for at manden aldrig kom tilbage. Men næste nat kom manden igen, den her gang kravlede han ned af skorstenen, så vagten ikke så ham, han fik fat i nøglen og løb hjem.

Næste morgen da dronningen skulle på toilet skulle hun bruge nøglen, men den var der ikke, hun ledte over alt, men fandt den ikke. Hun var sikker på det var manden, så hun løb hjem til hans hus og ventede til han gik ned for at handle. Hun måtte vente i 3 timer. Men det var ventetiden værd. Da manden gik ud, løb hun ind og tog nøglen (HA HA HA)! Hun havde taget et lille stykke papir og en kuglepind med så hun kunne skrive en lille farvel hilsen til manden.

”Kom aldrig tilbage, for så bliver det værst for dig selv”

Bagefter skyndte hun sig hjem til sin mand, og de levede lykkeligt til deres dages ende og nøgle tyven kom aldrig tilbage.