Klik nedefor og hør historien om Elefantslangen:

Der var engang en elefant som hed Tromle, den var 1 år, og dens bedste ven var en abe der hed Tarzan. En dag skulle de to venner ud og bade i deres ynglings sø. Da de kom der ned, var der ikke andre i søen. Det var de glade for, så kunne de nemlig inviterede deres to venner; Kokko og Bimer. Kokko var en giraf og Bimer var en zebra. De hoppede alle fire ned i vandet. Tromle så noget der bevægede sig i vandet, det var den giftigste slange i verden, og den bed Tromle.

Tromle sov i 2 uger, og da han vågnede havde han fået en mærkelig snabel. Hans nye snabel var lang som en slange, det var faktisk som om han havde fået slangen som snabel.

Tromle opførte sig også mærkeligt efter han vågnede, han ville hele tiden bide sine venner, så Kokko og Bimer og Tarzan ville ikke længere være i nærheden af Tromle.

En dag mødte vennerne en læge. Det var en flodhest der hed doktor kokosnød. Vennerne spurgte doktoren ville undersøge Tromle, det ville hen gerne. Det viste sig at Tromle havde fået bihulebetændelse. Doktoren sagde at han skulle opereres.

Næste dag var han igen helt normal. Tromle og hans venner gik igen ned til søen. Slangen var der ikke mere, og de var alle glade og spiste en masse frugt. De legede og hyggede sig, lige til det blev mørkt. Alle var trætte og lagde sig til at sove i junglen.

Forfattere: Johanne, Louise, Frederik B. og Rasmus O. fra 4. klasse