windows-7-key-kaufen windows-7-key-kaufen-64-bit-key Windows-7-Ultimate-Key-Kaufen windows-7-professional-key-kaufen windows-7-key-kaufen-online Windows-7-Home-Premium-64Bit-OEM-key windows-7-home-premium-key-online-kaufen windows-8.1-keys-kaufen Windows-8-guenstig-kaufen-key windows-7-enterprise-key-kaufen windows-7-enterprise-64-bit-key windows-8-1-enterprise-key Windows-8-1-Enterprise-key-online Windows-8-1-Pro-Key-Kaufen windows-8-key-kaufen Dronninglund.dk | Forside
Læs ugens avis
Læs Dronninglund kirkeblad
Udarbejdet af
Ultimate Web for
Dronninglund Borgerforening
© 2007 — 2015
windows-7-key-kaufen windows-7-key-kaufen-64-bit-key Windows-7-Ultimate-Key-Kaufen windows-7-professional-key-kaufen windows-7-key-kaufen-online Windows-7-Home-Premium-64Bit-OEM-key windows-7-home-premium-key-online-kaufen windows-8.1-keys-kaufen Windows-8-guenstig-kaufen-key windows-7-enterprise-key-kaufen windows-7-enterprise-64-bit-key windows-8-1-enterprise-key Windows-8-1-Enterprise-key-online Windows-8-1-Pro-Key-Kaufen windows-8-key-kaufen

    
Se flere billeder her

STJERNESKUDSGILDE 2.JUNI 19.30-21.00

STJERNESKUDSGILDE Tilmelding senest torsdag den 28. maj til Birgit Ingenuus :ingenuus@mail.dk eller sms på mobil 26243404

STJERNESKUDSGILDE 2015Tirsdag den 2.juni kl. 19.30 - 21.00FDF - huset Lundagervej 48, hvor der vil være noget for ørene, øjnene og lidt til munden.Alle forældre og hjælpere i FDF DronninglundInviteres til STJERNESKUDSGILDE, som tak for assistanceni sæsonen, som snart er til ende. Det du skal gøre er, at tilmelde dig til Birgit Ingenuus fra bestyrelsen. … Læs mere om "STJERNESKUDSGILDE 2.JUNI 19.30-21.00"
Skrevet af Skrevet af FDF Dronninglund d. 18. maj 2015 — 0 kommentarer

Husk tilmelding til Jyske Ås Motionscykelløb

Jyske Ås Motionscykelløb der afvikles med distancerne 25, 50, 80, 115 og 165 km.

(0 kommentarer) Læs mere på http://www.jyske-aas.dk/  Jyske Ås Motionscykelløb afvikles fra Dronninglund Gymnasium og køres i Østvendsyssel. Løbet er arrangeret af L… Læs mere om "Husk tilmelding til Jyske Ås Motionscykelløb"

Eventyrstien

Etablering af stien er i fuld gang. På billedet er det en af broerne, der er ved at blive samlet ved en lokal hjælpsom håndværker :-) Se nærmere nedenfor.

(0 kommentarer) Eventyrstien Læs mere om Eventyrstien her: http://www.dronninglund.dk/view.asp?soc=114&mode=news&nid=1091   … Læs mere om "Eventyrstien"

Kirkeaften i Hjallerup

Tirsdag den 12.maj kl. 19.00 inviteres alle interesserede til Hjallerup Kirke. Arrangementet er et samarbejde mellem Hjallerup Menighedsråd og Dronninglund Turistforening. Ud over en besigtigelse af kirken og de nye lysestager med fortælling m.m. serveres der kaffe.

(0 kommentarer)Læs mere om "Kirkeaften i Hjallerup"

Mek Pek´s Åh Abe Show

Lørdag den 25. april kl. 9.45 ved biblioteket i Dronninglund afholder Dronninglund Handelsstandsforening og Borgerforening koncert med Mek Pek´s Åh Abe Show.

(0 kommentarer) Mek Pek har igennem de sidste 20 år slået sit navn fast, som børnenes ven og leverer super børneunderholdning som vi kender det fra Åh-Abe pladerne og Habbasut cd`erne.… Læs mere om "Mek Pek´s Åh Abe Show"

Fremtidens midby - kom og vær med

En god midtby er med til at kendetegne en god by at leve i og besøge. Brønderslev Kommune arbejder i øjeblikket med en ny plan for midtbyen i Dronninglund. For at sikre, at vi laver en plan, der passer til det liv, der leves i byen – vil vi gerne have dig med! Torsdag den 23. april inviterer Brønderslev Kommune til byvandring og workshop om midtbyen i kantinen på rådhuset i Dronninglund.

(4 kommentarer) Klik på vedhæftede invitation eller tilmeld dig direkte via dette link: : https://drive.google.com/open?id=1mfigjynCZeIvASNu7x-Qv642W_-FEKkmuD_CzFzLNzk&authuser=0 senest den 20. a… Læs mere om "Fremtidens midby - kom og vær med"

Åbent brev til Region Nord vedr. Dronninglund Sygehus

Dronninglund Handelsstandsforening og Dronninglund Borgerforening har i samarbejde udarbejdet et åbent brev til Region Nord, som efterfølgende er offentliggjort vedr. en evt. lukning af Dronninglund Sygehus. Læs ved at klikke "Hent fil".

(2 kommentarer)Læs mere om "Åbent brev til Region Nord vedr. Dronninglund Sygehus"

Seneste 5 nyheder