Black Friday

Så bliver der endnu en grund til at handle i Dronninglund når butikkerne fredag slår dørene op til "Black Friday". Fredag, den 27. november - åbent til kl. 21 (mere…)

Asylcenter i Dronninglund – debat med svar

Til borgermødet den 12. november omkring det måske kommende asylcenter blev der af borgerforeningen stillet en række spørgsmål. (mere…)

Asylcenter på Dronninglund Sygehus?

Jammerbugt asylcenter inviterer på torsdag til borgermøde vedrørende planerne, om at Dronninglund Sygehus' tomme bygninger skal være asylcenter i fremtiden. (mere…)

Dronninglund lokalhistorisk arkiv på Facebook

Lokalhistorisk arkiv er kommet på Facebook, og vi vil selvfølgelig gerne udbrede kendskabet hertil, der er allerede en del som følger vores Facebook, men vi vil selvfølgelig gerne udbrede kendskabet hertil, og i særdeleshed til Dronninglund og omegn. Klik ind på Dronninglund Lokalhistorisk…

Midtbyplan for Dronninglund – Borgermøde

En ny midtbyplan for Dronninglund er i høring. Kom og hør mere om planen på borgermøde onsdag den 30. september 2015 kl. 19 i Sognegården, Rævdalsvej 5 i Dronninglund. Dronninglund er en attraktiv by i udvikling. Mens byen gennem en årrække har vækstet med nye…