win8keych Nobis sale pixonpress Canada Goose Homme Dronninglund.dk | Forside
Læs ugens avis
Læs Dronninglund kirkeblad
Udarbejdet af
Ultimate Web for
Dronninglund Borgerforening
© 2007 — 2014
win8keych Nobis sale pixonpress Canada Goose Homme

    
Se flere billeder her

3 GRÆNSELØSE DAGE

I Dronninglund uden moms

3 GRÆNSELØSE DAGE Dronninglund Handelsstandsforening er klædt på til grænsehanden i 3 dage med momsfrie dage på udvalgte vare.Læs programmet herEller lyt med her … Læs mere om "3 GRÆNSELØSE DAGE"
Skrevet af Skrevet af Dronninglund Handelsstandsforening d. 23. september 2014 — 0 kommentarer

Brønderslev & Dronninglund Produktionsskole har gjort det igen!

Dronninglund Produktionsskole har i allerhøjeste grad opfyldt et af målene med at have de unge på skolen, samtidig er der blevet tid til at styrke det sociale.

(2 kommentarer) Brønderslev & Dronninglund Produktionsskole har gjort det igen! Efter sommerferien har de to skoler henholdsvis Brønderslev og Dronninglund Produktionsskole taget afsked med 30 unge, som ved Produktionsskolens hjælp nu er klar til at begynde på … Læs mere om "Brønderslev & Dronninglund Produktionsskole har gjort det igen!"

Sidste chance for køb af billetter til Dronninglund Revyen 2014

Så kan der igen købes billetter til årets Dronninglund Revy, men køb dem senest tirsdag den 30. september: Revyen foregår fredag den 3. oktober kl. 19.30 (generalprøve) Lørdag den 4. oktober kl. 18.00 (hovedforestilling med spisning før revyen og dans/musik med Mason efter revyen). Se mere info nedenfor:

(3 kommentarer) Sidste chance for køb af billetter til Dronninglund Revyen 2014 Kom igen i år for at opleve Dronninglund Revyen og en sjov aften i Dronninglund Hallen med dans/musik med Mason.Billetpris fredag aften 80 kr. (generalprøve). L&o… Læs mere om "Sidste chance for køb af billetter til Dronninglund Revyen 2014"

Høstdag i Try - som i gamle dage

(4 kommentarer)Læs mere om "Høstdag i Try - som i gamle dage"

Indvielse / afprøv det nye klatrested / MTB-bane i Naturparken

Kom og prøv det nye klatrested og MTB-bane i Naturparken søndag den 22. juni mellem kl. 13.00 og 16.00. ALLE ER VELKOMMEN. Vi mødes ved bålhytten. Vi slutter af med lidt grillmad ved bålhytten. Med venlig hilsen Dronninglund Motions Cykel Club, Dronninglund Efterskole og Dronninglund Borgerforening

(5 kommentarer)Læs mere om "Indvielse / afprøv det nye klatrested / MTB-bane i Naturparken"

Oprykning til serie 2

DIF fodbolds første hold i herre rykker op i serie 2

(4 kommentarer) Efter lørdagens kamp på Dronninglund stadion den 14/6 mod Asaa som blev vundet 1-0 stod det klart at oprykningen var i hus.  Mange mennesker havde fundet vej til stadion denne dejlig… Læs mere om "Oprykning til serie 2"

Følg med i solfangerens produktion

Nu er det muligt at følge med i hvor meget miljørigtig solvarme Dronninglunds nye solfanger producerer minut for minut.

(5 kommentarer) Fra den 12. juni har det været muligt at følge med i hvor meget varme der produceres på Dronninglunds nye solfangeranlæg.Tallene ligger på hjemmesiden: www.solvarmedata… Læs mere om "Følg med i solfangerens produktion"