win8keych Nobis sale canada goose subspecies windows 7 premium key win 7 cheapest price windows server standard 2008 r2 gov windows server 2008 r2 enterprise hpc Dronninglund.dk | Forside
Læs ugens avis
Læs Dronninglund kirkeblad
Udarbejdet af
Ultimate Web for
Dronninglund Borgerforening
© 2007 — 2014
win8keych Nobis sale canada goose subspecies windows 7 premium key win 7 cheapest price windows server standard 2008 r2 gov windows server 2008 r2 enterprise hpc

    
Se flere billeder her

Chris MacDonald

Oplev et super motiverende, inspirerende og ikke mindst humoristisk foredrag med en af Danmarks absolut bedste foredragsholdere.

Chris MacDonald deler ud af sin viden om motivation, mentalitet, krop og psyke. Du får indsigt og værktøjer til bedre at forstå og styrke din viljestyrke og opnå arbejdsglæde og livsglæde.Onsdag den 29. oktober kl. 19-21Dronninglund Efterskole, Slotsgade 10Pris: 165 kr. (kan købes på Dronninglund Bibliotek)Arrangør: Dronninglund Kultur… Læs mere om "Chris MacDonald"
Skrevet af Skrevet af Dronninglund Borgerforening d. 22. oktober 2014 — 3 kommentarer

3 GRÆNSELØSE DAGE

I Dronninglund uden moms

(4 kommentarer) 3 GRÆNSELØSE DAGE Dronninglund Handelsstandsforening er klædt på til grænsehanden i 3 dage med momsfrie dage på udvalgte vare.Læs programmet herEller lyt med her … Læs mere om "3 GRÆNSELØSE DAGE"

Brønderslev & Dronninglund Produktionsskole har gjort det igen!

Dronninglund Produktionsskole har i allerhøjeste grad opfyldt et af målene med at have de unge på skolen, samtidig er der blevet tid til at styrke det sociale.

(3 kommentarer) Brønderslev & Dronninglund Produktionsskole har gjort det igen! Efter sommerferien har de to skoler henholdsvis Brønderslev og Dronninglund Produktionsskole taget afsked med 30 unge, som ved Produktionsskolens hjælp nu er klar til at begynde på … Læs mere om "Brønderslev & Dronninglund Produktionsskole har gjort det igen!"

Høstdag i Try - som i gamle dage

(7 kommentarer)Læs mere om "Høstdag i Try - som i gamle dage"

Indvielse / afprøv det nye klatrested / MTB-bane i Naturparken

Kom og prøv det nye klatrested og MTB-bane i Naturparken søndag den 22. juni mellem kl. 13.00 og 16.00. ALLE ER VELKOMMEN. Vi mødes ved bålhytten. Vi slutter af med lidt grillmad ved bålhytten. Med venlig hilsen Dronninglund Motions Cykel Club, Dronninglund Efterskole og Dronninglund Borgerforening

(6 kommentarer)Læs mere om "Indvielse / afprøv det nye klatrested / MTB-bane i Naturparken"

Oprykning til serie 2

DIF fodbolds første hold i herre rykker op i serie 2

(6 kommentarer) Efter lørdagens kamp på Dronninglund stadion den 14/6 mod Asaa som blev vundet 1-0 stod det klart at oprykningen var i hus.  Mange mennesker havde fundet vej til stadion denne dejlig… Læs mere om "Oprykning til serie 2"

Følg med i solfangerens produktion

Nu er det muligt at følge med i hvor meget miljørigtig solvarme Dronninglunds nye solfanger producerer minut for minut.

(7 kommentarer) Fra den 12. juni har det været muligt at følge med i hvor meget varme der produceres på Dronninglunds nye solfangeranlæg.Tallene ligger på hjemmesiden: www.solvarmedata… Læs mere om "Følg med i solfangerens produktion"

Mest læste nyheder