win8keych Nobis sale Dronninglund.dk | Forside
Læs ugens avis
Læs Dronninglund kirkeblad
Udarbejdet af
Ultimate Web for
Dronninglund Borgerforening
© 2007 — 2014
win8keych Nobis sale

    
Se flere billeder her

Høstdag i Try - som i gamle dage

Læs mere om "Høstdag i Try - som i gamle dage"
Skrevet af Skrevet af Museerne i Brønderslev kommune d. 13. juli 2014 — 1 kommentarer

Indvielse / afprøv det nye klatrested / MTB-bane i Naturparken

Kom og prøv det nye klatrested og MTB-bane i Naturparken søndag den 22. juni mellem kl. 13.00 og 16.00. ALLE ER VELKOMMEN. Vi mødes ved bålhytten. Vi slutter af med lidt grillmad ved bålhytten. Med venlig hilsen Dronninglund Motions Cykel Club, Dronninglund Efterskole og Dronninglund Borgerforening

(4 kommentarer)Læs mere om "Indvielse / afprøv det nye klatrested / MTB-bane i Naturparken"

Oprykning til serie 2

DIF fodbolds første hold i herre rykker op i serie 2

(2 kommentarer) Efter lørdagens kamp på Dronninglund stadion den 14/6 mod Asaa som blev vundet 1-0 stod det klart at oprykningen var i hus.  Mange mennesker havde fundet vej til stadion denne dejlig… Læs mere om "Oprykning til serie 2"

Følg med i solfangerens produktion

Nu er det muligt at følge med i hvor meget miljørigtig solvarme Dronninglunds nye solfanger producerer minut for minut.

(4 kommentarer) Fra den 12. juni har det været muligt at følge med i hvor meget varme der produceres på Dronninglunds nye solfangeranlæg.Tallene ligger på hjemmesiden: www.solvarmedata… Læs mere om "Følg med i solfangerens produktion"

BLÅ LØRDAG I FDF 10-15.00 FOR HELE FAMILIEN

ET GODT SUPLEMENT TIL OPLEV DRONNINGLUND - HUSK AT TILMELDE DIG SÅ ER DU OGSÅ EN AF DE HELDIGE DER KAN SPISE MED KL. 12.00 DAGEN BYDER PÅ GPS, BÅLAKTIVITETER, KLATRE AKTIVITETER (sidste min. 12 år) TØR DU AT BLIVE UDFORDRET............... LÆS MERE PÅ WWW.FDF.DK/DRONNINGLUND se også prisen for at være med.

(5 kommentarer) BLÅ LØRDAG I FDF 10-15.00 FOR HELE FAMILIENLæs mere om "BLÅ LØRDAG I FDF 10-15.00 FOR HELE FAMILIEN"

Oplev Dronninglund den 14. juni fra kl. 11.00-15.00

(5 kommentarer) Tilmeld dig busturen på Oplev Dronninglund ved at klikke her, eller kør selv rundt til de forskellige åbent hus steder.Se programmet ved at klikke på linket Hent fil… Læs mere om "Oplev Dronninglund den 14. juni fra kl. 11.00-15.00"

Sankt Hans på Det Gamle Stadion

(5 kommentarer) Sankt Hans på Det Gamle Stadion Programmet for aftenen er:Kl. 17.30 Boder åbnes og der kan købes pølser/brød, grillplatte, øl/vand, is mm.Kl. 17.30 - 19.30 The Kajlænders spiller irsk folkemus… Læs mere om "Sankt Hans på Det Gamle Stadion"

Mest læste nyheder