win8keych Nobis sale woolrich jacken billig windows server standard 2008 r2 gov women canada goose uk canada goose uk ladies microsoft office product key in registry find your office 2010 product key microsoft office product key in registry find your office 2010 product key Dronninglund.dk | Forside
Læs ugens avis
Læs Dronninglund kirkeblad
Udarbejdet af
Ultimate Web for
Dronninglund Borgerforening
© 2007 — 2015
win8keych Nobis sale woolrich jacken billig windows server standard 2008 r2 gov women canada goose uk canada goose uk ladies microsoft office product key in registry find your office 2010 product key microsoft office product key in registry find your office 2010 product key

    
Se flere billeder her

Jem & Fix i Dronninglund?

Kom til borgermøde vedr. placering af Jem & Fix som Brønderslev Kommune afholder mandag den 9. marts kl. 18.30 i kantinen på rådhuset i Dronninglund

Information om høringsfase og borgermøde kan findes her:http://bronderslev.viewer.dkplan.niras.dk/DKplan/dkplan.aspx?pageId=1718 … Læs mere om "Jem & Fix i Dronninglund?"
Skrevet af Skrevet af Dronninglund Borgerforening d. 2. marts 2015 — 0 kommentarer

Nu gælder det: Støt Dronninglund Sygehus

Dronninglund Borgerforening vil gerne opfordre alle til at blive medlem af Støtteforeningen for Dronninglund Sygehus. Det vil være rigtig ærgerligt hvis Dronninglund Sygehus skulle lukker med dertil hørende arbejdspladser og besøg i byen.

(0 kommentarer) Send dit navn og adresse til: fritz_revisor@hotmail.com for at blive medlem. Se mere på banneret for oven på denne side.… Læs mere om "Nu gælder det: Støt Dronninglund Sygehus"

Generalforsamling

Dronninglund Turistforening afholder generalforsamling torsdag den 26.februar kl. 19.00 i Jyske Aas lokaler på Dronninglund Hovedgaard.

(0 kommentarer) Se dagsorden på www.visitdronninglund.dk - Alle er velkommen til at komme og høre om turistforeningens virke og fremtidsplaner.Borgmester Mikael Klitgaard informerer om fremtidig turistpo… Læs mere om "Generalforsamling"

Eventyrstien

Så er etableringen af Eventyrstien mellem Dronninglund Slot og Dronninglund by i fuld gang. Stien laves af Dronninglund Borgerforening i Borgerforeningens skov (Naturparken) samt Dronninglund Hovedgaards skov. Entreprenørarbejdet udføres af Ulsted Entreprenørforretning. Nedenstående billede er på den nye Eventyrstien, hvor der skal opsættes en bro. Der skal opstættes i alt 4 broer i forskellige materialer (tidsaldre).

(0 kommentarer) Eventyrstien Det har taget lidt længere tid at skaffe de godt 900.000 kr. (se nedenfor en liste over sponsorer til stien), men nu er det lykkedes og vi er allerede i gang med etableringen af stiforl&osl… Læs mere om "Eventyrstien"

Fastelavnsfest i Sognegården 12.02

Gudstjeneste og Tøndeslagning i Sognegården fra kl. 16.30 Dronninglund Menighedsråd

(0 kommentarer)  Fastelavnsgudstjeneste i sognegården Torsdag den 12. februar kl. 16:30  Kom udklædt til en festlig fastelavnsgudstjeneste for hele familien i Sognegården, Rævdals… Læs mere om "Fastelavnsfest i Sognegården 12.02"

Årets glas 2015

Årets glas overrækkes af Dronninglund Borgerforening hvert år, så tæt på 16. februar som muligt, hvilket er Borgerforeningens stiftelsesdag. Glasset er blevet givet hvert år siden 1972. Glasset gives som hæder til en person, der har gjort en særlig og uegennyttig indsats for Dronninglund, eller for byens og egnens befolkning. I år overrækkes glasset: Søndag den 8. februar kl. 11.00 Det sker i Sognegården på Rævdalsvej 5 i Dronninglund. Der er åbent, for alle der måtte være interesseret i at se, hvem der får overrakt glasset i år. Vi håber på en hyggelig uformel sammenkomst. Vi ses. Med venlig hilsen Dronninglund Borgerforening

(1 kommentarer)Læs mere om "Årets glas 2015"

MERE MOTION PÅ PRODUKTIONSSKOLEN

Produktionsskolerne holder fælles idrætsdag i Hjallerup den 5.februar, hvor der deltager unge fra hele Nordjylland.

(1 kommentarer) MERE MOTION PÅ PRODUKTIONSSKOLEN Mere motion på Produktionsskolerne Brønderslev & Dronninglund. Med udgangspunkt i at den nye EUD reform, der træder i kræft til augu… Læs mere om "MERE MOTION PÅ PRODUKTIONSSKOLEN "

Seneste 5 nyheder