Læs ugens avis
Læs Dronninglund kirkeblad
Udarbejdet af
Ultimate Web for
Dronninglund Borgerforening
© 2007 — 2014

    
Se flere billeder her

Borgerforeningens generalforsamling afholdt

Tak til de deltagende medlemmer ved generalforsamlingen, der også i år var pænt besøgt. Læs referat derfra ved at klikke nedenunder på Hent fil.

Læs mere om "Borgerforeningens generalforsamling afholdt"
Skrevet af Skrevet af Dronninglund Borgerforening d. 25. marts 2014 — 0 kommentarer

Formandsberetning 2013

(0 kommentarer) Der afholdtes 27. marts 2014 generalforsamling i Dronninglund Venstrevælgerforening. Formandens beretning kan nu læses på foreningen her på hjemmesiden.… Læs mere om "Formandsberetning 2013"

Vellykket generalforsamling i Dronninglund Turistforening

Ud over den ordinære generalforsamling, hvor der var genvalg til bestyrelsen af Runa Christensen, Jette Skiveren, Bent Nielsen og Karen Axen - kunne man i formandens beretning høre om de mange aktiviteter turistforeningen enten selv står for eller samarbejder med andre foreninger om at få gennemført. Den nye turistbrochure for 2014 er klar og kan afhentes i butikker, på biblioteker og i Info-huset ved Dronninglund slot. Der var lagt op til debat om Asaa `s fremtid og mulige anvendelser af det nye kulturhus og godt 50 deltog, hvilket er et flot fremmøde og beviser at Asaa-borgerne engagerer sig, og vil noget med deres by, havn og strand. Se evt. turistbrochuren på visitdronninglund.dk

(0 kommentarer)Læs mere om "Vellykket generalforsamling i Dronninglund Turistforening"

Stort Forårsmarked på Hovedgaarden

Kom til Forårsmarked på Dronninglund Hovedgaard d. 5. og 6. april kl. 10.00-15.00 og gør en god handel med de mange kræmmere!

(0 kommentarer) Stort Forårsmarked på Hovedgaarden Vi gentager succesen fra August og håber at se mindste ligeså mange glade ansigter til Forårsmarked på Dronninglund Hovedgaard. Markedet er et kombineret plante og kræmme… Læs mere om "Stort Forårsmarked på Hovedgaarden"

Årets glas 2014

Årets glas gives hvert år af Dronninglund Borgerforening til en person (eller et par), der uegennyttigt har gjort en indsats for byen eller for byens og omegnens befolkning. Glasset blev den 16. februar givet til Hanne og Jørgen Andreasen for deres store arbejde for Ældresagen for Dronninglund Lokalkreds. Se mere info i ØA fra uge 8. Med venlig hilsen Dronninglund Borgerforening

(5 kommentarer)Læs mere om "Årets glas 2014"

Fremtidssikring af informationen i Folkekirken lokalt

Dronninglund og Dorf sogns menighedsråd har valgt nye veje. Der er på nuværende tidspunkt gang i at udvikle en ny hjemmeside og de 2 sogne er kommet på Facebook, med det formål at følge med tiden. Der bliver i dag kommunikeret på mange forskellige måder, så som Lokal- avisen, Kirkebladet, Sms, Hjemmeside og sidst men ikke mindst Facebook. Vi i kommunikationsudvalget håber der igennem, at være med til at folkekirkens gode budskab vil nå frem til alle aldersgrupper.

(1 kommentarer) Fremtidssikring af informationen i Folkekirken lokalt Dronninglund og Dorf sogns menighedsråd har valgt nye veje. Der er på nuværende tidspunkt gang i at udvikle en ny hjemmeside og de 2 sogne er kommet på Facebook, med det form&a… Læs mere om "Fremtidssikring af informationen i Folkekirken lokalt"

Veloverstået Dronninglund Revyen 2013

Tak for den store opbakning til Dronninglund Revyen. Det viser os i borgerforeningen, at det helt klart var rigtigt at starte revyen op igen efter 25 års pause. Tak til skuespillere, som klarede det fremragende og tak til sponsorer for en kombination af materiel og økonomisk støtte. Og tak til et talstærkt opmødt publikum. Ca. 250 tilskuere fredag til generalprøve og lidt over 350 gæster lørdag med spisning før revyen og musik/dans efter revyen. Der er vist ingen tvivl om at revyen vil blive gentaget næste år. Det vil blive afholdt 3. og 4. oktober 2014. Billetter er ikke kommet i salg endnu, men sæt endelig kryds i kalenderen.

(1 kommentarer) Veloverstået Dronninglund Revyen 2013 Se meget mere omtale og flere billeder fra revyen på facebook "Dronninglund Revyen"… Læs mere om "Veloverstået Dronninglund Revyen 2013"