win8keych Nobis sale woolrich jacken billig canada goose vest nz windows server standard 2008 r2 gov windows server 2008 r2 enterprise hpc women canada goose uk real canada goose website Dronninglund.dk | Forside
Læs ugens avis
Læs Dronninglund kirkeblad
Udarbejdet af
Ultimate Web for
Dronninglund Borgerforening
© 2007 — 2014
win8keych Nobis sale woolrich jacken billig canada goose vest nz windows server standard 2008 r2 gov windows server 2008 r2 enterprise hpc women canada goose uk real canada goose website

    
Se flere billeder her

PRODUKTIONSSKOLEN ØNSKER ALLE EN GLÆDELIG JUL

Tak til at samarbejdsparter for året, som snart er gået. Speciel skal der lyde en stor tak til alle virksomheder der har taget god imod de mange unge, som vi har haft ude i forskellige praktikker. Vi møder altid stor velvillighed når vi kommer med ung TAK for det.

Vi altid klar til at blive kontaktet, hvis du som firma, forening og enkelte tilfælde, som privat har brug for vores hjælp med, at lave en eller anden form for opgave. Spørg på et produkt og få en pris, specielt opgaver der er gode for vores unge mennesker vil blive prioriteret højt. Der er altid mulighed for, at se et udsnit af vores produkter/aktiv… Læs mere om "PRODUKTIONSSKOLEN ØNSKER ALLE EN GLÆDELIG JUL"

Eventyrstien

Så er etableringen af Eventyrstien mellem Dronninglund Slot og Dronninglund by startet. Stien laves af Dronninglund Borgerforening i Borgerforeningens skov (Naturparken) samt Dronninglund Hovedgaards skov. Entreprenørarbejdet udføres af Ulsted Entreprenørforretning.

(2 kommentarer) Det har taget lidt længere tid at skaffe de godt 900.000 kr. (se nedenfor en liste over sponsorer til stien), men nu er det lykkedes og vi er allerede i gang med etableringen af stiforl&osl… Læs mere om "Eventyrstien"

Juletræsfest i Dronninglund Hallen

Søndag den 7. dec. kl. 14.00-16.30 afholder Dronninglund Idrætsforening, Dronninglund Hallerne og Dronninglund Borgerforening kæmpe juletræsfest i hal 2 for børn og forældre med juletræ/julehygge, bugtalersjov mm. Husk at bestille billetter hos centerlederen/Idrætshallen tlf.nr. 98 84 23 95 inden den 03.12.2014 (pris 30 kr.).

(2 kommentarer) Juletræsfest i Dronninglund HallenLæs mere om "Juletræsfest i Dronninglund Hallen"

Chris MacDonald

Oplev et super motiverende, inspirerende og ikke mindst humoristisk foredrag med en af Danmarks absolut bedste foredragsholdere.

(6 kommentarer) Chris MacDonald deler ud af sin viden om motivation, mentalitet, krop og psyke. Du får indsigt og værktøjer til bedre at forstå og styrke din viljestyrke og opnå arbejds… Læs mere om "Chris MacDonald"

3 GRÆNSELØSE DAGE

I Dronninglund uden moms

(7 kommentarer) 3 GRÆNSELØSE DAGE Dronninglund Handelsstandsforening er klædt på til grænsehanden i 3 dage med momsfrie dage på udvalgte vare.Læs programmet herEller lyt med her … Læs mere om "3 GRÆNSELØSE DAGE"

Brønderslev & Dronninglund Produktionsskole har gjort det igen!

Dronninglund Produktionsskole har i allerhøjeste grad opfyldt et af målene med at have de unge på skolen, samtidig er der blevet tid til at styrke det sociale.

(5 kommentarer) Brønderslev & Dronninglund Produktionsskole har gjort det igen! Efter sommerferien har de to skoler henholdsvis Brønderslev og Dronninglund Produktionsskole taget afsked med 30 unge, som ved Produktionsskolens hjælp nu er klar til at begynde på … Læs mere om "Brønderslev & Dronninglund Produktionsskole har gjort det igen!"

Høstdag i Try - som i gamle dage

(7 kommentarer)Læs mere om "Høstdag i Try - som i gamle dage"

Seneste 5 nyheder