win8keych Nobis sale women canada goose uk Dronninglund.dk | Forside
Læs ugens avis
Læs Dronninglund kirkeblad
Udarbejdet af
Ultimate Web for
Dronninglund Borgerforening
© 2007 — 2015
win8keych Nobis sale women canada goose uk

    
Se flere billeder her

Jem & Fix i Dronninglund

Der blev den 9. marts 2015 afholdt borgermøde om udlæg af et nyt erhvervsområde til en Jem & Fix ved Østre Ringgade / Asåvej i Dronninglund. På mødet blev det aftalt at forlænge høringsperioden til den 20. marts 2015. Eventuelle kommentarer og bemærkninger til projektet skal indsendes til Brønderslev Kommune via funktionen "Din kommentar", der findes via nedenstående link. I fordebat-materialet kan der læses mere om planerne for området. Her er det desuden muligt at finde præsentationer og referat fra borgermødet.

Fordebat-materiale (link: http://bronderslev.viewer.dkplan.niras.dk/DKplan/dkplan.aspx?pageId=1718)  … Læs mere om "Jem & Fix i Dronninglund"
Skrevet af Skrevet af Dronninglund Borgerforening d. 14. marts 2015 — 1 kommentarer

Åbent brev til Region Nord vedr. Dronninglund Sygehus

Dronninglund Handelsstandsforening og Dronninglund Borgerforening har i samarbejde udarbejdet et åbent brev til Region Nord, som efterfølgende er offentliggjort vedr. en evt. lukning af Dronninglund Sygehus. Læs ved at klikke "Hent fil".

(1 kommentarer)Læs mere om "Åbent brev til Region Nord vedr. Dronninglund Sygehus"

Generalforsamling i Dronninglund Borgerforening

Torsdag den 19. marts kl.19.30 i hallens cafeteria. Klik "Hent fil" for at se dagsorden.

(1 kommentarer)Læs mere om "Generalforsamling i Dronninglund Borgerforening"

Nu gælder det: Støt Dronninglund Sygehus

Dronninglund Borgerforening vil gerne opfordre alle til at blive medlem af Støtteforeningen for Dronninglund Sygehus. Det vil være rigtig ærgerligt hvis Dronninglund Sygehus skulle lukker med dertil hørende arbejdspladser og besøg i byen.

(1 kommentarer) Send dit navn og adresse til: fritz_revisor@hotmail.com for at blive medlem. Se mere på banneret for oven på denne side.… Læs mere om "Nu gælder det: Støt Dronninglund Sygehus"

Generalforsamling

Dronninglund Turistforening afholder generalforsamling torsdag den 26.februar kl. 19.00 i Jyske Aas lokaler på Dronninglund Hovedgaard.

(1 kommentarer) Se dagsorden på www.visitdronninglund.dk - Alle er velkommen til at komme og høre om turistforeningens virke og fremtidsplaner.Borgmester Mikael Klitgaard informerer om fremtidig turistpo… Læs mere om "Generalforsamling"

Eventyrstien

Så er etableringen af Eventyrstien mellem Dronninglund Slot og Dronninglund by i fuld gang. Stien laves af Dronninglund Borgerforening i Borgerforeningens skov (Naturparken) samt Dronninglund Hovedgaards skov. Entreprenørarbejdet udføres af Ulsted Entreprenørforretning. Nedenstående billede er på den nye Eventyrstien, hvor der skal opsættes en bro. Der skal opstættes i alt 4 broer i forskellige materialer (tidsaldre).

(0 kommentarer) Eventyrstien Det har taget lidt længere tid at skaffe de godt 900.000 kr. (se nedenfor en liste over sponsorer til stien), men nu er det lykkedes og vi er allerede i gang med etableringen af stiforl&osl… Læs mere om "Eventyrstien"

Fastelavnsfest i Sognegården 12.02

Gudstjeneste og Tøndeslagning i Sognegården fra kl. 16.30 Dronninglund Menighedsråd

(1 kommentarer)  Fastelavnsgudstjeneste i sognegården Torsdag den 12. februar kl. 16:30  Kom udklædt til en festlig fastelavnsgudstjeneste for hele familien i Sognegården, Rævdals… Læs mere om "Fastelavnsfest i Sognegården 12.02"